mandag 27. februar 2012

Dazy til baby

Dah var knappene i, og rakk akkurat et slags dagslys til fotosjuten. Skulle seff hatt babyen inni jakka, men kanskje det kan by seg en anledning senere.. Gaven er i alle fall klar til forsendelse =)

A present finished..

Disse daisyene som ser gule ut, er egentlig syrlig grønne. Knappene er med hjerter, og garnet er babyull fra Stoff&Stil. 


Artig, og ganske kjapt prosjekt. Brukte som vanlig tynnere pinner enn oppskriften sa, men tror den lille dama kommer til å ha rikelig med tumleplass i denne en stund. 

Ha en fin dag!


søndag 12. februar 2012

Morsdagsglede og daisy-strikk

Tegninger, frokost og ny keramikk-kopp, er jammen fine ting å få :) Holder på med en gave til en nyankommet liten dame, og det er artig strikk: Daisyer... aldri gjort før. Gøy! (Men turban blir det nok ikke, G ;)


New mug for Mothers day and daisy knitting.. bliss

Ha en fin morsdag!

torsdag 9. februar 2012

...litt inspirasjon, og vips: lue!

Er jo så mange fine sider og flinke folk der ute. Hos tovrange så jeg denne lua i forskjellige versjoner, den ene finere enn den andre, og saken ble klar: Må på pinner!


My Little things, knitted a little bit longer than the pattern. 

Oppskriften er gratis, og min er strikket i Sisu, en halv pinnestørrelse mindre enn oppskriften - jeg strikker løst. Knappene er fra Søstrene Grene. Jeg gjorde som inspirasjonskilden sa, og la til ca 3 cm på lengden.


 Modellen på bildet bestilte sporenstreks sin egen, så da kan det vel hende at man må til igjen, he he. Mønsteret anbefales i alle fall på det varmeste.

Ha en fin dag! 


søndag 5. februar 2012

Galskap med rundfelling

Ja, da var den så og si ferdig. Spetakkelet bør få knapper, men butikken må åpne først. Lillesøster vil ha den på også, så da har den unngått skjebnen: "Jeg skal ta den på i morra/ Jeg skal bruke den når jeg blir 6 år/ Jeg skal ta den på når jeg begynner på skolen,....jeg lover." 


Little sister wearing the knitted craziness..

Jakka er basert på Jakke med rundfelling, Nøstebarn - en del justeringer måtte til underveis. Restegarn brukt: Smart, Alpakka, Babyull, Viking sportsragg, m.m.... 



Kan kanskje vurdere å hekle kant også, men føler meg veldig klar for nye prosjekter... Har til og med kjøpt garn nå, som et normalt menneske! ;)


Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...