lørdag 1. desember 2012

Innimellomstrikk: Pebble til Lillegull

Noe jeg har begynt med i det siste, er å putte småstrikk mellom, eller mens, jeg holder på med litt større prosjekter. Kanskje ikke så lurt, men variasjon blir det jo. Småstrikken blir ferdig også. Størrestrikken er det litt verre med, men nå må jeg prøve å gå tilbake til gamle rutiner: Strikk ferdig det du holder på med da, allready!
Men før jeg tar et godt og solid grep om min egen nakke, kan man herved presentere: Den smarteste babyvesten ever ;)
Vet ikke helt om jeg skal (kan) skylde på ammetåka eller litt vel mange prosjekter på en gang, men denne enkle saken klarte jeg å strikke helt speilvendt i forhold til oppskriften...! Nå gjør ikke det så mye for sluttresultatet, men underveis måtte jeg klø meg i hodet litt, he he. Rekke opp? Høh, neitrukkedetgitt.


Baby's got a brand new vest :)

Saken er strikket av ca 40-45 gram Rowan felted tweed, et dyrt og voldsomt svært garn, jajjamensann. Knappene er brune, gule og lilla, fra den utømmelige Søstrene Grene-burken jeg fikk i gave for en god stund siden. Mønster er gratis, og anbefales glatt. Kjapt, lett (selv speilvendt) og genialt. Man trer bare babyarmen gjennom, knepper et par knapps, og vips: Stilig og varm babytass:

"Guuuuu" =))

Ha en fin dag!

11 kommentarer:

 1. Herlig bilde og søt vest!
  Så deilig med ullvest

  SvarSlett
 2. Takk :) Ullvest var fest, he he

  SvarSlett
 3. Denne har jeg også siklet på, men jeg forsøker også å være streng med meg selv og gjøre ferdig noe i stedenfor:) Min minsteknært er også på "guu" stadiet nå- herlig tass og herlig vest!

  SvarSlett
 4. SÅ flott!! Er virkelig glad for barn i fine vester.

  SvarSlett
  Svar
  1. Minner om at jeg skal strikke fler til junior + noen til gavekurven :)
   Ps takk for hilsen hos meg - skulle jo ha en ekstra kopi av megselv som kunne strikke mens jeg var på jobb eller omvendt...;)

   Slett
 5. For en skjønn vest, og en skjønn liten tass inni =)

  SvarSlett
 6. Ahh, den vesten så kjekk ut! Settes på to-do-lista :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...