mandag 30. desember 2013

Min Funky Grandpa kardigan

Som de få voksenplaggene jeg har begitt meg ut på, har denne også tatt *host* endel tid, for å si det sånn. Nå er den ferdig, jammenimei, godt og vel - for den blei stooor.. Ho, ho hoi!

My new cardigan: Funky Grandpa

Strikkefasthet og meg,.. altså: hvorfor kan vi ikke bare være venner? 

Jakka er i bruk, men kanskje ikke til festbruk? (Ja, kan faktisk finne på å bruke strikkejakke på fest ;) Selv om mønsteret er festlig å strikke, og Kauni regnbuestriper også er festligheter på sin måte, så blir nok dette mer en hverdagsjakke. Men hvorfor ikke? Er flest hverdager, som kjent. Jeg likte mønsteret godt, og valgte Kauni både til regnbuestripene og til de gråbrune partiene. Den svarte fargen er strikket med restegarn av ukjent opphav. 


Tok meg som vanlig noen friheter og strikket mansjettene en rett, en vrang og avsluttet med I cord-avfelling. Armene er formet ved hjelp av short rows, og nå har jeg funnet metoden for meg, hurra! Om ikke Gauge og jeg er besties, så har Forkortede rader endelig funnet veien til den Innestemske blogg :D

Så, på tampen av året, gjenstår det å ønske mine lesere:
En finfin dag, og et Godt nytt (Strikke)år!

8 kommentarer:

 1. Den så deilig ut! Kjedelig at strikkefastheten ikke stemte, men en litt stor jakke er jo god å slenge på seg uansett, om det ikke blir til fest.

  SvarSlett
 2. Herlig jakke i friske striper!

  SvarSlett
 3. Kjedelig at ikke størrelsen klaffet helt, men den blir sikkert godt brukt likevel:)

  SvarSlett
 4. Fine striper! Jeg strikker også løst og har faktisk begynt med prøvelapper når jeg strikker i garn jeg ikke kjenner. En pinnestr ned, eller tynnere garn fungerer også rimelig bra. Tenker jakka blir brukt uansett! Har på planen å strikke litt fingensere/jakker til neste år. Hverdagene er dekket. Holder på med Cocktail jumper av samme designer som jakka di. Regner med at det er samme metode for forkorta rader (german var det ikke?) den er bra! Godt nytt strikkeår! :)

  SvarSlett
 5. Måtte le høyt: "Strikkefasthet og meg,.. altså: hvorfor kan vi ikke bare være venner?" Kjenner meg så veldig igjen.

  Litt store hverdagsjakker er likevel ikke det verste, det er faktisk litt kjekt med romslige varme plagg :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...