fredag 17. oktober 2014

Kortbuksestrikk i farta

Du vet du strikkeblogger, når du drar ungen ut i sludd og striregn for å få fotografert den nystrikka kortbuksa hans i action og i en smuuuule dagslys i tillegg... Heldigvis er ungen sporty og entusiastisk innstilt, og poserer både med innlevelse og fantasi, so here goes: 

Lillestorebrors kortbukse med lommer:


Knitted short pants with pockets for Littlebigbrother:)

Denne buksa er fra Marte Helgetun sin bok Strikk til barn, for øvrig lånt så lenge på biblioteket at jeg måtte betale litt, gitt. Men pytt sann, da blei buksa ferdig jaffal. Fin bok også. Tror kanskje den må på ønskelista :) 


Buksa er strikket i Pt2garn, i en skjønn gråblå farge, med grønne knapper på lommene og flettasnor i linningen av sukkertøyfarget sokkegarn.


Veldig grei oppskrift å følge, tok utgangspunkt i str 2 år til den kjekke fireåringen, og strikket som vanlig med tynnere pinner. Siden modellen er smal i passformen, ble størrelsen veldig passelig også. Alle lengder som til str. 4 år forøvrig :)Så, da er kortbuksa i bruk, til lands og til vanns. 
Og snipp, snapp, snute, da er det et annet prosjekt på pinnene ;)

Ha en riktig så fin dag!

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder av en skikkelig tøff kar! Fin bukse også ;-)

  SvarSlett
 2. For en fotomodell du har! Knalltøff! Artig kortbukse, helt retro!

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Hodet er ikke helt i kommentarmodus i dag, men tenkte jeg skulle tipse deg om at boka er på tilbud hos Ark nå, så slipper du å betale mer til biblioteket *glis* (ikke for det, de trenger sikkert pengene vi treige lånere legger igjen ...). Tøff bukse, herlig fotomodell! :D

  SvarSlett
 4. Så fin den var! Det er første plagget jeg har sett fra denne boka, kanskje det blir et fint julegaveønske i år? :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...