lørdag 6. august 2011

Nå vet jeg hvor short rows gror..

-Sammen med pepper'n, faktisk!
Eller der hvor høna sparker. Og det tror jeg kan være nogenlunde i samme retning. Så da blir det fiskemann-trøye uten sånne. Tror jeg har startet og rekket opp denne rundt 15 ganger, så da var metta mi. Mønsteret er ellers svimlende enkelt, og jeg har hatt det på to do-lista en god stund. Nå er trøya iallefall igang. Om enn på min måte.

Short rows, shmort rows. I've given them up this time. This Fishermans pullower is without.. 

Og så må jeg bare vise:
Lillesøsters familieportrett, jentedelen av familien. 
(Forgjengelig kunst på tegnebrett bevart for ettertiden)

And.. Little Sisters drawing board, the girls in the family.

Ha en fin dag!


5 kommentarer:

 1. Hihi! Shortrowsene var litt krøkkete forklart i mønsteret, men resten går som en lek. Kul i tweedblanding!

  SvarSlett
 2. Strikker mye, jeg, men vet ikke hva en shortrow er engang, så det synes jeg var helt greit at du droppet. Blir kjempefin den trøya. =)

  SvarSlett
 3. Herlig portrett, fint å få dokumentert for ettertiden. Etter å ha strikket ca tusen short rows i ferien har vi faktisk blitt litt bedre venner. Nå blir det hvertfall ikke direkte stygt lenger. Det ser jo ut som genseren din blir like fin uten short rows heldigvis! :)

  SvarSlett
 4. Hehe! du er morsom Siv!Flott genser! Flink designer. Jeg ønsker meg Still lighten hennes.Short rows er når du snur på pinnen og strikker tilbake. Akkurat som når du lager buksebaker og sånn... Men det regner jeg med at du visste.Noen ganger kan oppskriftene være skrevet så klønete. Det har jeg opplevd mang en gang. Synes at du er flink som gjør det på din måte da jeg.... Selv hadde jeg blitt fisfornærmet og lagt hele greia vekk;) hehehehe...DEt er såååå inspirerende det du lager Siv!
  Carina N

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...