søndag 9. september 2012

En Idun ser dagens lys

Lillesøster har fått en Idun

A dress with apples for Little Sis

Idun og jeg har ikke vært bestiser under prosessen, for å si det mildt. Men, nå er hun av pinnene, og mottaker virket fornøyd, så da får uenigheter og knøvlerier være vann under broen - eller hva man nå kaller det.


Mønsterstrikk med mye økninger var ganske utfordrende - men man må jo bare prøve, he he. Jeg droppet epler i bunnen, og avsluttet med noen riller, men det funket greit.


God passform, og plass til å hoppe, danse, løpe og leke. Jo, Idun skal bli bra å ha utover høsten og vinteren. Så får vi se om jeg har tatt skrekken, eller om det går an å prøve seg på vimpelkjole/genser etterhvert. Skal som kjent aldri si aldri ;)


Mønsteret er gratis, og man finner det under "strikkedesign" på Signe Simonsens side. Jeg brukte Hverdags fra DSA, og Drops delight til eplene. Strikkes ovenfra og ned, og legges opp med I cord cast on, noe som gjør at halskanten blir knakende fin, rett og slett.

Ha en fin dag!

10 kommentarer:

 1. Kjempefin!!!
  Den ble aldeles nydelig, og jeg fikk umiddelbart lyst til å herme! :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Den blei i allefall fin på! Toppers! M-klem

  SvarSlett
 3. Så fin! Liker godt formen på den! :))

  SvarSlett
 4. Fin kjole på fin jente! Hyggelig å se dere igjen, og hilse på den yngste:) G

  SvarSlett
 5. En utrolig skjønn kjole! Ikke sett den før, så den skal jeg huske på:) Har også skrollet meg nedover her, og må jo si du strikker utrolig mye fint! Hilsen Siren

  SvarSlett
 6. Herlig kjole!!! Den så ut til å være en skikkelig dansekjole:) Perfekt for en lillesøster prinsesse!!!

  SvarSlett
 7. Så søt kjole! Herlig modell også:-)

  SvarSlett
 8. Veldig søt !!!
  Så fine farger du har brukt! ;o)

  SvarSlett
 9. Den var rett og slett kjempefin og nydelig fargesammensetning. Her i huset har vi en lys levende Idunn og det får jeg nok nøye meg med, siden hun definitivt har vokst fra barnekjoler.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...