torsdag 31. januar 2013

Så hvem får den?

Kan se ut som om det blir Storesøster, gitt.


Såfremt Lillesøster, som har blitt forespeilet ny cardigan, vil låne den bort så lenge..


Tovingen gikk fint, heldigvis. Jeg vasket jakka først en gang på silkeprogrammet, 30 min, 30 grader, med litt milo. Ga den selskap med et håndkle og kjørte samme prosedyre en gang til. Resultat: Lett tovet vevstrikkjakke, som ikke hadde krympet noe nesten.Jeg strikket størrelse 4(!) år, forlenget bol og ermer, i koksgrå og rosa Askeladen-garn. Brukte under 100 gram av hver farge. Pinne 3 1/2.

Så da får vi høre med Lillesøster da, om jakka kan brukes av Storesøster i en lagringsperiode, og om hun evt ønsker seg en jakke som kan brukes nå. (Da får jeg strikke den i str 2 år, med et par synåler, så kanskje..) En hel jakke i vevstrikk er mye arbeid, men man kommer ganske fort inn i det. Artig teknikk =) Og hvis jeg treffer på en mindre størrelse, tar det kortere tid også. Yey.

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

  1. Det var en herlig jakke! Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Å, knallfin jakke! Så kjedelig at den ble så stor da, men det er bedre med for stor enn for liten. Det er ikke bestandig så lett med de størrelsene desverre. God helg til deg og dine!

    SvarSlett
  3. Tusen takk, storesøster har tatt den i bruk også :))

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...