torsdag 28. februar 2013

En strikkekjoledrøm

Endelig ferdig og i bruk! Kjolen fra heftet Knit for your kid skuffer ikke. Både Lillestoresøster og jeg er knakende fornøyd med fargen, passformen, vidden, ah... (Og den er ikke en gang rosa!!)

Strike da pose:


My littlest girl with new knitted dress

Kjolen er strikket ovenifra og ned, og man øker ganske bra etterhvert. Undertegnede synes nok at den blei noko drug å få ferdig, men så strikkes det også med en hel pinnestørrelse under det oppskriften foreslår..Så fornøyd er jeg at jeg allerede fabler om å strikke en til storesøster også, men det må bli etter at Lillestorebror har fått noe. Islænderen i det samme heftet er uimotståelig, ai ai ai :)

Little big Brother studying dress and poze..

Kjolen er strikket i Isager Highland Wool, farge Chili sammen med Isager Alpaca 1, farge 21. Resultatet ble en slags melert bringebærrød spettet med varm chili, yammmenam :)) Det ble litt til overs, men luksusrestegarnet skal nok få bein å gå på etterhvert.

Hepp!
Ha en fin dag!


10 kommentarer:

 1. Oioioi! Knakende fin! Og for en kul farge med chili!

  SvarSlett
 2. Å, for en fin kjole til lillestoresøster! Hun var jo et naturtalent på posering:-)

  SvarSlett
 3. Nydelig kjole! Rett og slett! Og - ikke minst FLOTTE bilder! Hun er rett og slett bedårende! :-) Klemz

  SvarSlett
 4. Wow, underbar! En sån vill jag ha!!

  SvarSlett
 5. Utrolig flott kjole! Nydelig struktur og herlig rødfarge. Skjønner godt jenta ble fornøyd med denne!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fine kommentarer!

  SvarSlett
 7. Utrolig flott kjole. Det heftet må jeg visst ta en nærmere titt på. Har litt sånn engelskoppskriftsperre, men det må jeg vel kunne komme over...

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelig kommentar, og for at du gjorde meg oppmerksom på at boka var på dansk! Nå er både den og den andre hun har gitt ut, bestilt. Og jammen snek det seg ikke et par andre strikkebøker med på bestillingen også.... Mystisk.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...