lørdag 16. november 2013

Fwss-luer her til bloggs også =)

To stykker, foreløpig. Denne er strikket med en tråd Air og en tråd Soul fra Dsa. En myk og fluffy utgave, men dessverre litt for liten til meg.. vurderes som gave til Storesøster. Her modellert av Lillestoresøster: 

A FWSS-hat originally knitted for myself, but to small. Gift for the model or her older sister, then :)

Da jeg hadde strikket denne til toppen av hodet, begynte jeg felling på denne måten: strikk9, så to rett sammen, gjenta ut runden, to runder rettstrikk. Neste fellerunde slik: strikk8, to rett sammen, gjenta ut runden, så to runder rettstrikk.. Slik holdt jeg på til fellerunden med strikk5, så to rett sammen. Deretter bare en rettstrikkrunde mellom hver fellerunde til jeg hadde ca 10-12 masker igjen på pinnen. Snurp sammen. Ble litt sånn myk og usynlig felling som kledde garn og lue synes jeg :)Den andre, er strikket med mohairgarn fra Telespinn. Kanskje ikke så drømmeaktig pusemyk, men passelig voksen-størrelse. Her modellert av Lillestorebror:

And another one, for me. Model: Littlebigbrother.

Lue: FrkSnupp sin, med annen felling.

(..Tror jeg kanskje må kjøpe litt mer Soul-garn så jeg kan lage en rød til meg selv også ;) *Kremt*

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Tenk at noe så enkelt kan være så fint! Lekre luer! Hører stadig vekk om nye kombinasjoner av garn til denne lua. Her går det i sokker for tida.

  Fin lørdagskveld til deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for tips om myk felling! Nydelig:)

  SvarSlett
 3. Fine FWSS-luer du har strikket:-) Syns det er morsomt å lese om forskjellige garnkombinasjoner. Jeg har strikket et par stykker i originalgarnet, Pickles Angora, og en i Drops sitt nye garn, Alpaca Silk.

  Den fellinga di skal jeg teste ut neste gang:)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...