torsdag 26. juni 2014

Strikket sweater til Lillestorebror

Nå har han ventet en stund, Lillestorebror. Plagg har blitt sydd, sågar strikket, men noe nytt til store smukkas, nei det har av en eller annen grunn tatt sin tid å få ferdig.


Heldigvis var den lille mannen fornøyd med resultatet, og stilte villig opp på fotosjut i grått sommervær.Genseren er strikket i rustfarget Lima, med enkle svarte plastknapper fra den lokale garnbutikken. Den er tykk og god, men forholdsvis lett og luftig. Jeg husker ikke helt, men jeg tror det gikk med nesten 5 nøster til snart fireåringens nyervervelse.Optimistisk lang i ermer og bol, for denne er da vitterlig ikke ment for sommergarderååben, nei, nei... vi får vente til høsten! Basta.  Jeg er svak for raglan med knapper, og at det er flettemønster på ermene gjorde heller ingenting, for å si det sånn. Mønsteret er av Lene Holme Samsøe, og heter Strikket sweater til drenge, funnet på Familie Journal sine strikkesider. 


Hurra, for fine guttemønster til samlingen :))  
Og kryss fingrene for så fint vær at vi kan vente med daglig bruk..! ;)


Ha en fin dag!

9 kommentarer:

 1. Oioioi den var fin! Takk for tips, storebror trenger litt gensere til høsten, siden han har plutselig vokst.

  SvarSlett
 2. Så mange flotte detaljer i det mønsteret! Og den kledde å være rustrød.

  SvarSlett
 3. Flott fotomodell og kjempefin genser :-)

  SvarSlett
 4. Så herlig genser på sjarmerende gutt! Denne oppskriften skal jeg merke meg til gutten min blir litt større:)

  SvarSlett
 5. Denne likte jeg! Enkle, men dekorative detaljer :)

  SvarSlett
 6. Den var lekker, ja! Nydelig rustrød farge:) flott å ha noe å vokse i!

  SvarSlett
 7. Knallfin genser! Det ble så fine farger på bildene dine, det rustrøde mot grønt gress og blå støvler. Og for en helskjønn modell, rene proffen jo :)

  SvarSlett
 8. Utrolig fin genser! Og fargen var jo ganske så høstlig, og så fin til gutten din! Satser på en tørr og fin høst der han kan bruke den som bare genser ute :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...