fredag 20. februar 2015

Våtts happening?

Etter å ha fryst på hendene i hele vinter, har endelig egovotter kommet av pinnene. (Og så kommer varmegradene for fullt..)

 New mittens for my freezing self. Finally.


Disse er strikket med inspirasjon fra et fint bilde på Instagram, men det fantes ingen oppskrift, så da blei det eksperimentering her til bloggs. Med vekslende hell, altså. Fikk ikke fletta helt til å bli slik jeg vil, så må eksperimentere mer. Men har jo fått meg votter jeg kan bruke da, og er fornøyd med det :)) Disse er strikket i Shetlandsull, i en nydelig melert lillafarge som var vanskelig å fange med kameraet. Det gikk med et halvt nøste kanskje, til hele paret. Strikket med pinne 2.5. On to next project!


Og du? Bli med på Give Away da vel, trekning på søndag :)


Ha en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Så fine egovotter nå i varmen! Men de er da klar til kaldere stunder senere i år ;) Veldig fint me enkle votter med en liten flette på siden :) Og fargen, elsk!

    SvarSlett
  2. Testa du flettemetoden? Sender bilde på epost ;-)

    SvarSlett
  3. Kjenner følelsen. For et par år siden strikket og tovet jeg votter til meg selv. Og når jeg da endelig fikk somlet meg til det, hva skjer da? Jo, det blir den mildeste vinteren på lenge her i Trøndelag... :P

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...