torsdag 9. april 2015

Gjett hvem som har fått ny pocket playsuit da?

Jepp. Denne karen :)

My littlest gent in his new pocket playsuit.

Når mammaen slenger den gamle lekedrakten med i mørkvasken i vaskemaskinen uten å vite det, og vasker den grundig og aaaltfor varmt, seff (Buhuuuu), så skjer det som må skje: Hun må bare strikke en ny. 
Denne gangen ble det en lekedrakt i tynn ull, nærmere bestemt i en jadefarget Tove. Grå lommer og sylvknappar, må vite. Itt'no knussel. Og endelig er pinnene ledige til et nytt prosjekt også. Strikket på pinne 2 for å treffe strikkefastheten nogenlunde. 


2 mm pinner! Jeg skjønner ikke helt hvorfor det bli verre og verre? Jeg må snart spørre etter pinnestørrelser bare ørna kan se... Den nestminste størrelsen i maskeantall, og alle lengder til 2-3 år. Passer fint, heldigvis. 

Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Kjempefin lekedrakt! Liker både fargen og modellen. Jeg skjønner veldig godt dette med pinner nr 2. Har mer enn nok med 2,5 og 3.
  Lykke til med neste prosjekt!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Det var en flott lekedrakt i herlig farge! Synd med den første som gikk i vasken da

  SvarSlett
 3. Dumt med den gamle men den nye var helt lekker!

  SvarSlett
 4. Uflaks med den gamle lekedrakten! Den nye var veldig fin da :) Og på pinne 2 mm, må den være tynn og supergod i bruk :)

  SvarSlett
 5. Synd med den första - men den nya blev också väldigt fin!

  SvarSlett
 6. Så kjedelig å ødelegge den første. Men jammenmei godt man kan strikke en ny. Kjempefin farge forresten!

  SvarSlett
 7. Så fin drakt og nydelig unge! Det er godt å ha lommer til alle gullskattene som dukker opp i løpet av en dag! Pinne nr 2? Det er jo nesten synål!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...