mandag 27. februar 2012

Dazy til baby

Dah var knappene i, og rakk akkurat et slags dagslys til fotosjuten. Skulle seff hatt babyen inni jakka, men kanskje det kan by seg en anledning senere.. Gaven er i alle fall klar til forsendelse =)

A present finished..

Disse daisyene som ser gule ut, er egentlig syrlig grønne. Knappene er med hjerter, og garnet er babyull fra Stoff&Stil. 


Artig, og ganske kjapt prosjekt. Brukte som vanlig tynnere pinner enn oppskriften sa, men tror den lille dama kommer til å ha rikelig med tumleplass i denne en stund. 

Ha en fin dag!


8 kommentarer:

 1. How cool! Your baby sweater is really wonderful! I love the stitches too! Great job!!!

  SvarSlett
 2. Så lekker den var! Og så kult det såg ut å strikke daisyer! Eg måtte titte på videoen på Pickles sine sider for å skjøna korleis du hadde fått til slikt eit stilig mønster!
  Systro

  SvarSlett
 3. Riktig fin babyjakke! Disse daysyene gjør seg virkelig, spesielt i flere farger som du har brukt. Denne blir nok populær vil jeg tro. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Nydelig jakke i kule farger! Jeg ble også ferdig med denne for litt siden. Frister virkelig å strikke den i flere varianter.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. sikke nogle dejlige farver og et smukt strukturmønster :-)

  SvarSlett
 6. Jättefin - snyggt mönster och söta knappar!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...