lørdag 3. mars 2012

Late strikkedager

..og et noe større prosjekt enn vanlig på pinnene. Jeg fikk så lyst til å gi meg i kast med noe til Utestemmen. En haug med Drops Karisma - nøster i en melert brunfarge og en rekke fine eksemplarer til å bli inspirert av, som denne, denne og denne, og vi er i gang!


Sweater for my husband on the needles..

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. ooooh ser fint ut! Gleder meg til å se prosjektet ferdig! :D Utestemme må jo bare bli glad nå! ;)

  SvarSlett
 2. Den blir flott i den brunfargen!! Nydelig mønster! Min mann går i t-skjorte hele året... ser er ikke så interessert i strikk... dessverre! (Jeg får være glad for at jeg fikk strikke han ei lue;-))

  God strikke lørdag!!!

  SvarSlett
 3. Han Alfred er flott! :) Fin farge du har valgt. Hadde planer om å strikke denne til sønnen, men han påstår han heller vil ha Marius som må klippes og sys. Skrekk! :)

  SvarSlett
 4. Den er fantastisk at strikke!! Og min nevø er så glad for den!! Glæder mig meget til at se din version, farven er meget fin, passer godt til looket :-)

  SvarSlett
 5. Et godt fargevalg! Planen er å strikke en til herren i huset, men han bir stadig skjøvet nedover listen...

  SvarSlett
 6. Spennende! Har strikka en genser til meg selv i akkurat det garnet i akkurat den fargen. Elsker den! Så mannen kan bare glede seg! (o:

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...