lørdag 8. mars 2014

En hund etter karneval?

Lillestorebrors barnehage arrangerte sitt årvisse karneval for litt siden. Som vanlig kom det litt eh.. bardus på, for å si det som det er.
Little Big Brother in his costume. Grey dog with black spots. Cute as a button :)
Noen ganger kan det lønne seg å grave litt i gjemmene hjemmet, og joda: Et sølvrev-lignende tøystykke fra et lyst øyeblikk på Stoff og Stil for noen år tilbake dukket opp. Men avtalen var jo hund, ikke sølvrev, eller sel for den del, så da måtte fantasien kobles inn, sammen med enda mer graving: Voila; svart filt! Klippe, klippe, sikksakk og vips: hundepels, ja?Mitt trumfkort (enn så lenge) er denne boka. Jeg tok utgangspunkt i marihøne-mønsteret (med hette), improviserte hale og ører med innsider i svart filt og lot det stå til. Heldigvis ble kostymet mer enn godtatt, selv uten at teatersminke-gravingen førte til resultater. Gutten ble hund, han! Moro hadde han hatt det i barnehagen også :) Mission accomplished!


Flere bilder fra tidligere kostymemakeri? Se her, her og her ;)

Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Super som hund! Her slapp jeg billig unna og lot eldste få låne labfrakken min fra studietida, med syreflekker og vernebriller, som gal forsker:)

  SvarSlett
 2. For en søt hund! Og monstermønster, god ide :D

  SvarSlett
 3. Storimponert! Flott kostyme, og så mye finere og personlig enn ferdigkjøpt :)

  SvarSlett
 4. Utrolig søtt kostyme, imponerende altså ;)

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt! Så herlig å ha en mamma som svinger seg rundt med symaskinen når behovet melder seg:)

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Tenk å kome i barnehagen i slikt eit flott kostyme!! og etterbruk har du og, kjekt med mange born!! Moro med hund, ikkje så mange av dei på barnehagekarneval!

  SvarSlett
 7. Helledussen så søt! Sånn her må jeg prøve å sy til lille E, når hun blir litt eldre. Så må hun nok posere sammen med Baldur.

  Håper du har en fin mandag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...