fredag 1. april 2011

Sure epler med kamel

Hadde en liten halv-merkverdig fanakofte, kjøpt på loppis, i kommoden. Ingen følte seg fristet til å ta den på seg, for den var både rar i fasong og i tillegg strikket i et merkelig akryl-aktig garn. Altså: Perfekt for saksa! Som sagt, så gjort, men.. Mulig den tar hevn på meg, men nå har jeg altså tatt opp ørti sting og begynt om igjen for n'te gang ÆÆÆÆæææ!!
Men som den redesign-tøffingen jeg håper jeg er, gir jeg meg IKKE! Må bare bite i det derre eplet, eller den sure kamelen og sy for hånd, da...greit!!


Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Re-design er kult! Jeg har liksom kommet litt ut av det, men i løpet av de siste dagene har jeg egentlig kommet på at jeg holdt jo på med dette lenge før det ble "kult", hihi (og DER følte jeg meg skikkelig gammel. Ja, ja...) Ikke med klær akkurat, men jeg har sydd mye rart av mye rart oppigjennom, og fant nettopp igjen ei 70-talls-lampe i kjelleren, med skjerm av et arvet håndvevd stoff. Nå er den tatt fram igjen, hurra!

    Morsom ide, kjolen ble knallfin! Noterer bak øret!

    SvarSlett
  2. Prøvde å kommentere tidligere i dag, men, nei. Dette er kjempefint! M-klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...