fredag 2. mai 2014

Sirkuslomme-bukse coming up

Som tidligere nevnt, ville Lillestorebror gjerne ha samme bukser som Veslegull. Men da mamman kan være litt kjapp med mønstersaksa, og klipper flere venstrebein enn noen har godt av, var det igrunn lite annet å gjøre enn å satse på fargerike lommer på buksene han skulle få:

Pants with vintage fabric pockets :) For my eldest gent.

Nå synes både mor og sønn at dette gjorde seg veldig godt, egentlig. Så da så! Buksa er ellers laget av noe tynt stretsj-jeansstoff fra Stoff&stil. 

 Lommeimprovisasjon..

Passer godt til sånne små kjekkaser som liker å få luft i sveisen på trampolina en solfylt vårdag :D Jeg ser at mamman bør få fart på hårklippesaksa før 17.mai også, jammenmei... *host* 
Siden jeg har en skulder som krangler litt for tiden (arrrgh!), har symaskina hvisket trøstefullt. Mulig det kommer mer søm :) Mangler ikke på stoff som ligger på vent i skuffer og skap her til bloggs, jaffal. 

Ho-hoiii!

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Jättefina byxor och bilder!

  SvarSlett
 2. Kjempefine bukser! Aldri så vondt at det ikke er godt for noe som de sier i skogen til Egner. Herlig med luftige frisyrer!

  SvarSlett
 3. kjempe fine bukser. Elsker fargene :)

  SvarSlett
 4. Så søt bukse på en sjarmerende gutt!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil bruke tid på en kommentar her hos meg :) Jeg beklager ordbekreftelsen, men håper det går greit å kommentere likevel. Mvh Siv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...